Haluan kiittää lukijoitani järjestämällä pienen arvonnan, jossa palkintona on Weleda-tuotepaketti (arvo noin 20 euroa). Tuotepaketin sisältö jääkööt vielä arvoitukseksi ;)

Osallistu arvontaan vastaamalla tähän postaukseen seuraaviin kahteen kysymykseen:

1. Mikä on ollut tähänastisista postauksista suosikkisi ja miksi?

2. Millaisista aiheista haluaisit lukea jatkossa?

Vastausaikaa on sunnuntaihin 5.5.2013 klo 23:59 asti. Muistathan liittää vastaukseesi nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi! Olen voittajaan suoraan yhteydessä sähköpostitse arvonnan (6.5) jälkeen, ja voittajan nimi julkaistaan myöhemmin myös täällä blogissa.

Onnea arvontaan!

Esimerkkejä Weledan tuotevalikoimasta. Jotain näistä päätyy voittajalle!

Esimerkkejä Weledan tuotevalikoimasta. Jotain näistä päätyy voittajalle!

 

5 Responses to Arvonta!

 • Sanski says:

  En osaa sanoa yksittäistä postausta, mutta löysin blogisi pariin, noin puoli vuotta sitten, kun etsin tietoa rasvamaksasta. Jonkinlaisen “valaistumisen” koin, kun olit kirjoittanut niin selkeästi ja kiinnostavasti aiheesta. Nyt kun olen onnistuneesti ollut viljattomalla ja maidottomalla ruokavaliolla reilut neljä kuukautta, lukisin mieluusti erilaisista ruokavinkeistä. Banaani-avokadoletut oli loistava vinkki:)!

 • Xeve says:

  Paras postauksesi on Pikaopas karppaukseen.

  Reseptivinkeille on aina käyttöä!

 • Jennaaa says:

  Tahaton lapsettomuus ja pcos postaus oli itselle mielenkiintoisin. Aihe on aikalailla ajankohtainen juurikin nyt. Lisää oikeastaan kaikenlaisia postauksia olisi kiva lukea :) Eniten ehkä vinkkejä ruokailuun ja ruokavalioon, siinä liittää itsellä haastetta vielä kerrakseen!

 • tiiti66 says:

  Olen tullut tänne alunperin googlettamalla karppaamisesta. Vaikka se kiinnostaakin minua, toisaalta myös oudoksuttaa ja tuntuu oman järjen vastaiselta toiminnalta. Pidän tavasta millä olet aihetta käsitellyt; ilman hurmionkaltaista ehdottomuuta. Jatkossa lukisin mielelläni lisää yleisemminkin käsiteltynä ruoan tervellisyydestä ja epäterveellisyydestä.

 • lentoemo says:

  Eniten minua kiinnostaa kirjoituksesi paleoruokavaliosta ja mitä luultavammin siitä tietoa hakien olen tänne ensi kertaa varmasti päätynytkin. Mielelläni lukisin enemmänkin ajatuksiasi ruoan ja terveydentilan yhteyksistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Twitter