En ole lopettanut projektia tai kadonnut maan päältä, älkää pelätkö. Syynä hiljaisuuteeni on siirtyminen tavallisten työläisten päivärytmiin elokuun alusta alkaen, joka vaatii meikäläisen keholta tavallista pidempää sopeutumisaikaa. Teen nyt siis töitä asiakkaan tiloissa, mikä meinaa että minun pitää olla paikalla toimistoaikana 9-17, ja kello soi aamuisin hieman seitsemän jälkeen – melkoinen muutos ottaen huomioon että aiemmin tehnyt töitä kotoa, ja olen herännyt päivittäin klo 11 aikoihin. Kehoni protestoi yhä aamuherätyksiä vastaan, ja olen kokoajan väsynyt ja turvonnut koska en yksinkertaisesti saa unta ennen klo 01, joten univelkaa on kertynyt. Eilen kuitenkin huomasin herääväni ilman kelloa juuri seitsemältä, mutta viikonlopun kunniaksi menin nukkumaan uudestaan. Tänään heräsin kymmeneltä, joten huomenna varmaan taas taistellaan herätyskellon kanssa…

Kirjoitan tänään vielä pidemmän postauksen varsinaisesta aiheesta, tämä oli vain tällainen rauhoittava välipäivitys. Pysykää linjoilla!

Lisää luettavaa:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Twitter